iPhonelegen AS er et reparasjons og servicefirma med base i Narvik som i hovedsak tar seg av Appleprodukter. I 2012 utvidet vi vår virksomhet med å tilby reparasjon og service på bl.a. HTC og Samsung-produkter. Vi har hjemmekontor i bydelen Framnes i Narvik.

Vi har ingenting med Apple Inc. ™ å gjøre, og vi kan herved ikke tilby noen form for fabrikkgaranti på ditt Apple-produktApple Inc. er et registrert varemerke og må ikke misbrukes under noen omstendigheter.
Samme bestemmelser gjelder også for objekter produsert av/for andre merker som, men ikke betinget til HTC, Samsung, Nokia, SonyEricsson, BlackBerry, LG, m.fl

iPhonelegen AS har over 10 års erfaring innen data og telekommunikasjon. Vi har alt av nødvendig utstyr for å reparere/serve Apple iPhone/iPad og iPod, og er i tillegg behjelpelig med å reparere alle andre kjente mobiltelefoner på markedet, samt skaffe deler/ekstrautstyr til disse. Vi har også egne samarbeidspartnere hvis våre kunder har problemer med, eller ønsker bistand med PC-relaterte problemer og reparasjoner.

 

iPhonelegen AS
Org.nr: 917134693
Malmveien 77
8516 Narvik
Tlf: 923 01 001 (16 – 22) (Lørdag 10 – 16)